30 Kasım 2016 Çarşamba

Paykasa güvenliği için internet tarayıcıları güvenliği

Paykasa güvenliği için internet tarayıcıları güvenliği:

Paykasa Kart al - Paykasa Satın al Paykasa
Paykasa güvenliği için internet tarayıcıları güvenliği

Paykasa güvenliği için internet tarayıcıları güvenliği

Paykasa güvenliği için internet tarayıcıları güvenliği; güvenli alış veriş yapmak maksadı ile geliştirilen, günümüzde binlerce çevrimiçi mağazada kullanılır hale gelen Paykasa kart. Çevrimiçi alış veriş imkânı sağlayan kartlardır. Kartın kullanımı esnasında güvenlik işlemleri üst seviyede yer almaktadır. Yapılan alış verişlerde bilgilerin gizliliğinin korunması da ön plana çıkmaktadır.

Bilindiği üzere Paykasa kartlar, pin kodu denilen sistem ile çalışan kartlardır. Kartların satın alınma işlemleri de, kullanılma işlemleri de tamamen internet üzerinden gerçekleşmektedir. Elektronik sistem olarak ifade edilen Paykasa kartlar; hem satın alınmasında, kullanılmasında,muhafaza edilmesinde, güvenlik ilkelerinin uygulanmasına imkân sağlamaktadır. Paykasa güvenliği için internet tarayıcıları güvenliği, uyulması gereken yöntemlerden bir tanesidir. Sitemiz üzerinden yapacağınız Paykasa alış işlemlerinizde, güvenlik tedbirleri kullanılmakta olup, bu aşamada her hangi bir sorun ile karşılaşmanız mümkün değildir. Kartınızı harcama aşamasında da bir sorun yaşamanız mümkün değildir. Önemli olan, kartın kullanılacağı bilgisayarlarda ya da cep telefonlarında olması gereken güvenlik tedbirlerinin alınmasıdır. İnternet tarayıcıları güvenliği bu aşamada devreye girmektedir.

Paykasa güvenliği için internet tarayıcıları güvenliği nasıl sağlanır?

  • İnternet tarayıcıları güvenliği hakkında bilgi vermeden önce bilmeniz gereken en önemli konu var. Paykasa pin kodlarının cep telefonlarına ya da bilgisayarlara kaydedilmemesidir.
  • Öncelik sizlere teslim edilen kodları, ezberleyememeniz halinde bir kâğıda yazmanız ve sürekli yanınızda taşımanızdır.
  • İşlem yapacağınız bilgisayarınızın ya da akıllı telefonunuzun web tarayıcısının güncel olmasına özen göstermelisiniz.
  • Düzenli aralıklar ile web tarayıcılarının güncelleştirmelerini yapmalısınız.

    Yapılan araştırmalarda, Google Chrome tarayıcısının en güvenilir tarayıcı olduğu belirlenmiştir. Bilgisayarınızda ya da akıllı telefonlarınız da bu tarayıcıyı kullanmanız tavsiye edilmektedir. Ayrıca, bilgisayar ya da akıllı ”telefonlarınız da ya da tabletlerin izde lisanslı anti virüs programlarının bulunmasına da dikkat etmelisiniz. Sık aralıklar ile genel bir tarama yapmalı ve zararlı yazılımların olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

  • Paykasa satın alma işlemlerinde ya da çevrimiçi mağazalardan alış veriş yapılması işlemlerinde, kopya sitelere erişimden uzak durmalısınız.
  • Elektronik postalar, sms’ler da benzeri reklam araçları ile gelen linkler üzerinden değil, alış veriş yapacağınız sitenin adresi üzerinden giriş yapmalısınız.
  • Alış veriş yağacağınız internet adresini tespit etti iseniz; adres çubuğuna doğrudan site ismini yazmalı ve siteye erişim sağladıktan sonra Paykasanızı kullanmalısınız.

Günümüzde kopya site ola bilinen dolandırıcı sitelerin sayısı oldukça fazladır. Bu tip sitelere erişimin engellenmesinin temel kuralı; bahsedildiği üzere reklamlardan ya da sms’lerden veya elektronik postalardan değil, doğrudan site www.Paykasasatinalkart.com adreslerine giriş yapılmasıdır.

Paykasa kartın kullanım aşaması

Paykasa güvenliği için internet tarayıcıları güvenliği kapsamında alınan önlemlerden bir tanesi de, gönderilen Paykasa reseller programının kurulmasıdır. Bu programın kurulması da Paykasa kartın kullanım aşamasında olası güvenlik sorunlarını ortadan kaldırmaktadır.

Paykasa Güvenlik Tedbirleri

Elektronik ön ödemeli sistem olan Paykasa kart, kendi başına güvenilir bir ödeme gerecidir. Kullanım esnasında her hangi bir güvenlik zafiyeti meydana gelmemekte. Pin kodlarının kullanılması ve satın alınması konusunda da güvenlik tedbirlerinin yerine getirilmesi gerekmektedir. Öncelik her zaman pin kodlarının dijital ortamlarda saklanmamasıdır. Uygulanabilecek diğer önemli bir güvenlik tedbiri de, Paykasa satın al işlemlerinin güvenilir sitelerden gerçekleştirilmesidir. Bu aşamada da kopya siteler değil, orijinal ve yetkili siteler tercih edilmelidir. Reklamlara ilgi gösterilmemeli, yetkili bayi olduğu bilinen sitelerin doğrudan adreslerine giriş yapılmalıdır. İşletmemiz Türkiye’de Paykasa kart satışı konusunda yetkili olan ve tüm hizmetlerini elinde bulunan yetki dâhilinde yerine getiren güvenilir bir sitedir.

Paykasa güvenliği için internet tarayıcıları güvenliği yazısı ilk önce Paykasa Kart al - Paykasa Satın al üzerinde ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder