9 Kasım 2016 Çarşamba

Paykasa Online Ödeme Yapmak

Paykasa Online Ödeme Yapmak:

Paykasa Kart al - Paykasa Satın al Paykasa
Paykasa Online Ödeme Yapmak

Paykasa online ödeme yapmak

Paykasa online ödeme yapmak ; Günümüz teknolojisinde yapılan alış verişlerin karşısında ödenen bedeller, farklı gereçler ile karşılanmaktadır. Çoğu yerde nakit para kullanımı sona ermeye başlamıştır. Banka kartları kredi kartları ya da banka havalesi gibi yöntemlerde, çağın gerisinde kalmaya başladı. Güvenlik zafiyeti meydana getiren uygulamalar olarak görülmeye başlanmıştır.

Bilinen klasik yöntemlerin kişisel mevduat hesaplarına ya da yüklü limitlere bağlı olması risk. Özellik ile online alış verişlerde bu yöntemlerin kullanılmasına engel olmaya başlamıştır. Teknolojinin gelişmesi internet alış verişlerini gündeme getirmiş olup, beraberinde dolandırıcıların zararlı yazılımlarını da getirmeye başlamıştır.

Paykasa online ödeme yapmak kolaydır

İnternet üzerinden online olarak alış veriş yapmak keyifli. Hızlı ve konforlu bir işlem olmak ile birlikte, ödeme aşamasına gelindiğinde bazı sıkıntılar ile karşılaşılmaktadır. En belirgin örneği, banka ya da kart bilgilerinin ele geçirilmesi. Bireylerin hesaplarından haberleri olmadan para çekilmesidir. Bahsedilen tüm olumsuzlukların engellenmesi maksadı ile elektronik ön ödemeli sistemler hayatımıza girmeye başlamıştır.

Paykasa elektronik ön ödeme sistemleri arasında yer alan güvenli bir ödeme aracıdır. Gündeme gelmesinin ve popüler olmasının en önemli nedeni, tek seferlik kart olmaları ve yapılan ön ödeme bedellerinin bir seferde harcanmasıdır.

İhtiyaç sahipleri alış veriş yapacakları miktarı önceden belirlemekte. Belirlemiş oldukları bu miktar kadar Paykasa satın almakta. Online mağazalarda alış veriş yaparak bedelini Paykasa kart ile ödemektedir.

Ödeme yapıldıktan sonra, Paykasa kart iptal olmakta

(Ödeme yapıldıktan sonra, Paykasa kart iptal olmakta) ve zararlı yazılımlar tarafından her hangi bir bilginin ele geçirilmesi mümkün olmamaktadır. Alış veriş yapıldıktan sonra, pin kodlarının ele geçirilmesinin ya da zararlı yazılımlar tarafından kopyalanmasının, her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Paykasa kart alınmış alış veriş yapılmışsa; ön ödeme bedeli harcanmış kart iptal olmuştur. Paykasa online ödeme yapmak oldukça hızlı, kolay ve güvenilir bir işlemdir. Ödeme yapılabilecek yurt içi ve yurt dışı kaynaklı binlerce online mağaza bulunmaktadır.

Paykasa Online Ödeme Yapmak Nasıl Olur?

Paykasa online ödeme yapmak için, pin kodunun devreye sokulması gerekmektedir. Paykasa ödeme sistemin geçerli olduğu binlerce online alış veriş sitesinden her hangi birisine gelinmesi ve alış verişe başlanması gerekmektedir. Klasik internet alış veriş işlemlerinin tamamlanmasından sonra ödeme aşamasına gelinmeli ve ödeme seçenekleri arasında Paykasa yöntemi tercih edilmelidir. Online mağazanın bu yöntemi desteklemesi halinde ödeme seçeneklerinde Paykasa ibaresi görülecektir. Paykasa yazısı seçildikten sonra, yetkili temsilciler tarafından verilmiş olan 16 haneli pin kodlarının girileceği bir bölüm olduğu görülecektir. Bahse konu bölüme, elinizde bulunan 16 haneli pin kodunu doğru ve eksiksiz bir şekilde girer ve ödemenizi onaylayın. Böylece Paykasa online ödeme yapmak işlemini tamamlamış olursunuz.

Paykasa Online Ödeme Yapmak Güvenli mi?

Bilinen en güvenli ödeme araçlarından bir tanesi Paykasadır. Tek kullanımlık olması, yalnızca pin kodlarının ödeme işlemlerinde devreye girmesi, kartın güvenilir olmasının en belirgin özellikleridir. Ayrıca, pin kodlarının hiçbir kişisel bilgiyi içermiyor olması da kartı ön plana çıkarmaktadır. Sizlere verilen pin kodlarında ne isminiz, ne telefon numaranız nede banka bilgileriniz bulunmamaktadır.

Kodlar yalnızca 16 adet rastgele rakamdan meydana gelmektedir. Ön ödemeyi yaparsınız, 16 adet rakamdan meydana gelen şifrenizi, yani pin kodunuzu alırsınız. Alış verişiniz bitince pin kodunuzu kullanarak ödemeyi yaparsınız. Paykasa kartınızın işlemi tamamlanmış olur. Bu şekilde yapılan harcama bilinen en güvenli harcama şeklidir.

Paykasa Kartı kullanınca kodunuzun hiçbir önemi kalmaz

Kartınız ile işiniz bittikten sonra, pin kodunuzun hiçbir önemi kalmamaktadır. Dilediğiniz yerde dilediğiniz kişi ile çekinmeden paylaşabilirsiniz. Elinizde bulunan işi bitmiş pin kodu; siz ya da her hangi bir ihtiyaç sahibi tarafından bir daha kullanılmayacak olan sıradan rakamlar haline gelecektir.

Paykasa Online Ödeme Yapmak yazısı ilk önce Paykasa Kart al - Paykasa Satın al üzerinde ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder